Tuesday, February 8, 2011

Photoshoot At Tasik UTM(UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA) part2







 CERITA DI SEBALIK GAMBAR(CU CITER)3:hihi,hajat sbnar nak jogging pegi tasik,tapi lain plak yg kte org buat..BER"PHOTOSHOOT".

Friday, February 4, 2011

ANOTHER VIDEO EFFECT(testing 2)


video
hehe...cubaan ke2 edit menggunakan sony vegas pro9..so,camne dgan cubaan editing yg ke2 ni???ade peningkatan tak..walaupun vdeo effect tetap sama,tapi saya cuba memberi variasi..cerita disebalik pembikinan filem:hehe..video diambil semasa cuti sem yg lpas..time cuti tu,byak benda yg sya buat..slah satu nya adalah buat vdeo ni..heheh...pelakon tu adik saya.dia happy sangat bla nak blakon..memang senang nak sruh dia buat    aksi ni..heha..lepas edit video ni..saya terus sambung laptop kat tv plasma n bgi tgok org kat rumah..then adik saya yang paling kecik kata.."hehe,,abg wafi(pelakon) bleh buat magic"..org kat rumah smua gelak tgok vdeo ni...sya happy sangat tgok kluarga saya gembira...so hope korg pun terhibur.. : )

Thursday, February 3, 2011

VIDEO EFFECT USING SONY VEGAS(testing 1)


video
hehe...ni ada lah video first skali aku buat menggunakan sony vegas..sorry lah kalau gambar video ni tak lawa..sbb, i took diz vdeo using my hp(sony ericsson k770i)..disebalik pembikinan filem:heheh...actually,video ni diambil semasa ktaorg tgah2 sibuk buat revision time stdy week sem1 yg lpas..dah stress tak tau benda apa yg ktaorg blajar,so i plan nak edit video..memang aku ngan kwan aku gelak terbahak2 bla tgok video ni..dgan mata yg mnakutkan..music...ooo....so,kalau nak taw lebih lanjut untuk edit video,..bleh lah bertanya kat saya...

Photoshoot At Tasik UTM(UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA)

cerita disebalik gambar:gambar ini captured pada 3.feb iaitu semalam kat tasik utm.sambil menghirup udara yg segar di tepi kami berempat(aku,amin,rizal ngan fadz)........

FOR THE FIRST TIME

"Expression"(my 1st blog title)..inilah saya rasa perkataan yg paling sesuai untuk title blog ini.kenapa???sebab saya insyaallah akan share pictureand cerita disebalik gambar yang saya tangkap.oleh krana ini 1st time bgi saya ddlam dunia blog(selum ni FB),so saya nak minta tunjuk ajar serta comment dari yg pakar(saya menerima kritikan membangun).lastly,have a nice day.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WOW!!!