Friday, February 4, 2011

ANOTHER VIDEO EFFECT(testing 2)


video
hehe...cubaan ke2 edit menggunakan sony vegas pro9..so,camne dgan cubaan editing yg ke2 ni???ade peningkatan tak..walaupun vdeo effect tetap sama,tapi saya cuba memberi variasi..cerita disebalik pembikinan filem:hehe..video diambil semasa cuti sem yg lpas..time cuti tu,byak benda yg sya buat..slah satu nya adalah buat vdeo ni..heheh...pelakon tu adik saya.dia happy sangat bla nak blakon..memang senang nak sruh dia buat    aksi ni..heha..lepas edit video ni..saya terus sambung laptop kat tv plasma n bgi tgok org kat rumah..then adik saya yang paling kecik kata.."hehe,,abg wafi(pelakon) bleh buat magic"..org kat rumah smua gelak tgok vdeo ni...sya happy sangat tgok kluarga saya gembira...so hope korg pun terhibur.. : )

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WOW!!!