Tuesday, February 8, 2011

Photoshoot At Tasik UTM(UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA) part2







 CERITA DI SEBALIK GAMBAR(CU CITER)3:hihi,hajat sbnar nak jogging pegi tasik,tapi lain plak yg kte org buat..BER"PHOTOSHOOT".



 


CERITA DI SEBALIK GAMBAR(CU CITER)3:hihi,hajat sbnar nak jogging pegi tasik,tapi lain plak yg kte org buat..BER"PHOTOSHOOT"..hahha...aku ngan kwan2 aku ni,smngat nak pegi tasik smata2 nak amik gmbar...konon nya nak release 10sion,sbb seharian buat asgnmant blambak(tu pun blum siap)..hah..tu la sape sruh buat keje last mnute..ble jlan2 tu,smue mslah hlang..kte org bgelak ktawa smbil amik gmbar..dan aku dpt improve skill tuk amik gmbar..nak gune mode ape,iso bape,F die lgi,n etc,.tpi mmg best,..klo byak lgi kwn2 aku yg ade DSLR..msti best..bleh improve sesame sndiri...BEST!!tpi stelah aku promote kwn2 aku,rmai plak yg berhajat nak beli..hihi..anyway klo dah suke tu,kte kne sggup berkorban...

4 comments:

  1. firdausaminphoto.blogspot.com
    check out this page..

    ReplyDelete
  2. nape hensem sgt gmbar aku tym lompat tuh...haha

    ReplyDelete
  3. hihi,yassin gedik...thanks hanum....nnti aku tengok....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WOW!!!