Thursday, February 3, 2011

VIDEO EFFECT USING SONY VEGAS(testing 1)


video
hehe...ni ada lah video first skali aku buat menggunakan sony vegas..sorry lah kalau gambar video ni tak lawa..sbb, i took diz vdeo using my hp(sony ericsson k770i)..disebalik pembikinan filem:heheh...actually,video ni diambil semasa ktaorg tgah2 sibuk buat revision time stdy week sem1 yg lpas..dah stress tak tau benda apa yg ktaorg blajar,so i plan nak edit video..memang aku ngan kwan aku gelak terbahak2 bla tgok video ni..dgan mata yg mnakutkan..music...ooo....so,kalau nak taw lebih lanjut untuk edit video,..bleh lah bertanya kat saya...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WOW!!!