Friday, March 18, 2011

KELAB TEATER SAKINAH VISIT TO ISTANA BUDAYA


Hai everyone!!!huhh,dah lama aku tak update blog aku ni.maklum lah kan busy, lagi2 skang ni dah pertengahan sem, jdi mmg byak keja ckit.test,kuiz,assignments….smue ni mmg menjdi kwajiban bg seorg mahasiswa(busy sgat la tu..)…so, ade mase lapang ni, aku baru terpikir nya upload picture kat istana budaya  n nak share ckit pengalaman aku kat sna(best kot)….
hahh, ni die cite terbaru aku..ari tu, tak ngat bler tapi baru2 ni ar, kelab teater sakinah ade wat program lawatan ke istana budaya, nak tgok teater TERIMA KASIH CINTA==>click kat link klau nak tau lebih…..(link)tapi, teater die dah abis..<==kami berkumpul pkul 6.30 pagi kat pusat ko-q UTM sblum bertolak ke KL..destinasi pertama kami iaitu ASWARA==>click kat link ni klau u all nak tau lebih…(http://ms.wikipedia.org/wiki/ASWARA)<==..kami disambut olh slah sorg student kat sne, bdak tdi ni bwak kte org pegi salah satu bilik ker dewan,(aku pun tak tau ape nmanye tpi ala tmpat org slalu blatih menari tu yg ade byak cermin)dlam tu tlah ade lerr klas teater,,ade bberape org students(mbik sijil) ngan seorng pensyarah,tgah wat latihan..latihan itu di nma kan sbgai KAMIL KATA…(nak tau cara permainan msg aku kat 01*******,hahha, mlas nak cite klau korg tgok AF,korg akn taw camne nak main)  lpas tu, kte org pun bergegas ke istana budaya,mmg tak sempat ar gi mlawat2 skitar ASWARA..==>nak tgok gambar aswara click kat link ni..(http://1.bp.blogspot.com/_GRRb5VIk8QE/SFOSBKVPfgI/AAAAAAAAAH0/Jiv85WJL6cI/s320/aswara+4.JPG)<==mmg students kat sna MESRAAA…lain kli korg bleh la pegi kat sne tgok dorg wat persembahan menari,lakonan,musics n byak lgi, mmg dorg smue berbakat-bakat..sampai kat istana budaya jer, trus dapat tiket..mmg hepi sngat..pastu dgan yakin nye pegi kat entrance dewan persembahan…ngat kan dah nak msuk..huhhh,,,rupa2nye seat kte org kat atas skali…OOMMMGIEEE….hahahhah,tapi takpe sbgai permulaan…tapi kat atas2 pun nmpak la juga plakon die..korg nak aku cite ker synopsis teater tu,JAWAPANYA BESSSSSSSSSSSSST!!!!tak rugi aku pegi lakonan smue mantoopp,sedih,lagu,pentass,sound, dancers smue arr best..tapi tdak dinafikan ade la yg kureenngg tu..tpi overall BEST!!tahniah kat smue plakon==>click kat link ni(http://www.budiey.com/senarai-pelakon-teater-muzikal-terima-kasih-cinta/) klau nak tau sape plakon die<== ngan org blakang tabir..sbenar cite dia melibat cinta terhadap kekasih n kluarga..best,,pas abis je teater tu kite org tersrempak ngan Norish Karman ngan Farahdhiya makan kat luar…..dah lah kwan aku ni peminat setia norish karman ni…kte nye die ni peminat spa-Q..huhhh,beriya-iya nak bergambar ngan norish karman…then, after tu kite org pun naik bas, blik UTM..dalam bas mmg keletihan,kepenatan,kecapikan smua ade….mmg kaw2 ar tertidooo…,,,smpai  JOHOR je baru tersedar….hahahahahhaha…tu je la cite aku…..please comment….


tag tuk peserta,takot2 students mlarikan diri..hihi
possing!!
tembak!!
ngah bincang2

ni la pentas ari tu..lawa!!


ni Ayah Haji..jurulatih teater kteorg


ngah mendengar penerangan org dlam teater ni

ni la dia uncle yg bagi penerangan tu

tekun mendengar

peminat Norish Karman

snap!!

check check!!

say chezzz

sempat berposing!!

penerangan bro juruteknikal

hahhh..poster terima kasih cinta

2 comments:

  1. pduli aku arr,,,,hahha...saybox je....hahah...kritikan tak mmbangun...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WOW!!!